KSU 24/7
2 minutter lesetid

Disse to skal drive restaurant på Kranaskjæret

Obs! Artikkelen er mer enn ett år gammel.

Kathrine Avset og Daniel Michalsen skal drive restauranten på Kranaskjæret. Begge ble presentert på en pressekonferanse på skjæret tirsdag ettermiddag.

Saken fortsetter etter annonsen

Begge kommer fra Bryggekanten Brasserie. Avset er ansatt som daglig leder, mens Michalsen er restaurantens kjøkkensjef.

Begge har gått veien via St. Hanshaugen videregående skole og har lenge jobbet for Arne Roksvåg.

Restauranten døpes Kranaskjæret Restaurant og Catering.

Det er Kranaskjæret Restaurant og Catering AS som leier skjæret og bygget fra Kranaskjæret AS. Kranaskjæret Restaurant og Catering AS er 100 prosent eid av Bryggekanten Brasserie og Bache Bar AS. Harald Storvik er styreleder i begge, og var sammen med Arne Roksvåg og Stein Egil Rovde med og bygget og startet Bryggekanten for 12 år siden. Familieselskapet Storvik AS er fortsatt medeier i selskapet, men de ansatte er kommet sterkt inn på eiersiden – noe vi er stolte og glade for som stiftere, forteller Harald Storvik til KSU 24/7.

– Vi setter også pris på den tillit som er vist fra Kranaskjæret’s eier Småbåtlaget og Havnesjefen og hans team for måten de har fått frem prosjektet.

Styreleder Harald Storvik i Kranaskjæret Restaurant og Catering AS og styreleder Kåre Bjarne Fure fra Kranaskjæret signerer kontrakt. Foto: Atle Bjørnar Bratset

Planlagt åpning er satt til midten av november, til julebordssesongen.

– Sjømat vil bli et viktig element, og restauranten skal også satse på catering, forteller Avset.

Restauranten vil også bli tilgjengelig for utleie til diverse selskap og spesielle anledninger.

Under dagens pressekonferanse  ble det nevnt at åpningstiden ikke var helt spikret, men det ble lovd at restauranten skal ha åpent hver helg.

I sommersesongen vil det bli full drift.