Spis en burger, støtt KBK

Burger Boost på Løkkemyra ønsker å støtte Kristiansund Ballklubb.
Det gjør de ved å lansere en egen KBK-burger, og videre gi 30 kroner av salget til Kristiansund Ballklubb.
Burgeren er skapt av Arild Dybvik, kjent fra Jullum 6.

Arild Dybvik, Jullum 6, har laget en egen ost til KBK-burgeren fra Burger Boost. Foto: Atle Bjørnar Bratset
KBK Spesial ble presentert for klubben, spillere og pressen på en pressekonferanse tirsdag ettermiddag.
Dybvik serverte to forskjellige burgere, hvorav klubben og pressen valgte den første til å bli KBK-burgeren. Burgeren er den beste undertegnede har spist i sitt liv.

Snart kan du få smake på KBK-burgeren. Foto: Atle Bjørnar Bratset
KBK-burgeren lages slik:
Arild legger en løkmarmelade nederst på brødet. Dette er en marmelade laget av kokt løk, frisk mango, sukker og honning, kokt i 7-8 timer.
Så legges det på et lag med coleslaw, laget av majones og creme fraiche. Dette gir en friskere smak.
På toppen av burgeren bruker han en ost laget med en lettere type sennep, litt BBQ-saus, litt Worchester saus og litt maisena mel. Blandingen kokes sammen med en pale ale. Dette lager Dybvik så en ostesaus av.
Dette legges som en medaljong på burgerkjøttet, som er 100 prosent høyrygg.
Over dette legges et nydelig lag sprø bacon og en dæsj med søt tomat marmelade.
Det hele serveres i et focaccia burgerbrød.
Per Johan Andersson i Burger Boost opplyser at KBK spesial er på menyen fra og med lørdag 9. juni, og at prisen vil bli kjent da.

Mette KBK-spillere Christoffer Aasbak, Arild Dybvik(Jullum 6), Conny Månsson og Bent Sørmo. Foto: Atle Bjørnar Bratset